078 - 842 53 33
Mail fb
078 - 842 53 33 Afspraak maken

Uw dierbaarste bezit verdient de beste zorg

Over Dierenarts Keizerskroon

U wilt natuurlijk voorkomen dat uw huisdier ziek wordt. En mocht uw dierbaarste bezit dan toch onverhoopt ziek worden wilt u kunnen rekenen op een deskundige dierenarts. Dierenarts Keizerskroon is een gemoedelijke dierenartsenpraktijk, gelegen in een mooie woonwijk in Papendrecht, waar met de best mogelijke zorg en liefde voor uw huisdier wordt gezorgd. Onze dierenartsen en dierenartsassistent zijn gespecialiseerd in geneeskunde voor gezelschapsdieren en kunnen hier alle reguliere behandelingen uitvoeren.

Onderdeel van Dierenziekenhuis Rotterdam

Van maandag t/m vrijdag staan wij voor u klaar in Papendrecht. Omdat wij onderdeel zijn van Dierenziekenhuis Rotterdam kunnen wij bij ingewikkelde en complexe operaties beroep doen op het dierenziekenhuis. Deze dierenkliniek is nog geen 16 kilometer (15 tot 20 minuten rijden) verwijderd van onze dierenartsenpraktijk.  

Spoed dierenarts

Bij spoed kunt u vanzelfsprekend een beroep op ons doen. Tijdens openingstijden aan de Keizerskroon en elke avond en in het weekend bij onze andere dierenartspraktijk, Dierenziekenhuis Rotterdam. Bij spoedgevallen tussen 23:00 - 08:30 uur kunt u contact opnemen met Spoed-& Verwijskliniek Barendrecht op 085 - 487 70 90. Bij zowel Dierenziekenhuis Rotterdam als Spoed-& Verwijskliniek Barendrecht zijn de gegevens van uw huisdier bekend. 

Voeding en medicijnen

Na afloop van uw bezoek aan de dierenarts helpen we u waar nodig direct in onze dierenapotheek voor medicatie of voeding. Wilt u medicijnen of voeding op komen halen? Wanneer u zeker wilt zijn dat u niet voor niets komt, belt u vooraf dan even.

Direct contact

Voor direct telefonisch contact of voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op:
078 - 842 53 33.

Online inschrijven

Afspraak maken

 

Kunnen wij u helpen?

 

De beste dierenartsenpraktijk van Papendrecht

  • Uitstekende diergeneeskunde, normale prijzen
  • Ervaren dierenartsen en assistent
  • Moderne praktijken en apparatuur
  • Total care door samenwerking
  • Laagdrempelig en persoonlijk
  • 365 dagen bereikbaar bij spoed
Neem contact met ons op